Utstyrspark

Vår utstyrspark består pr. 27.07.2011 av:

NB:Trykk på bildene for å se forstørrede versjoner.

Wirtgen W1000F
Asfaltfres med fresebredde på 1 meter og transportbånd for effektiv oppsamling og fjerning av fresemasse. Maskinen brukes i hovedsak på større oppdrag, spesielt planfresing.


 

 

 

 

 

Wirtgen W50DC
Vår mest allsidige fres som brukes på små og mellomstore jobber. Brukes for buttskjøter, fortanning, fjerning av fartsputer og mindre planfresingsjobber. Fresebredde på 0,5 meter.

 

 

 

 

 

 

Wirtgen W500F
Denne fresen er vår eldste, og ble tidligere brukt på daglig basis, før vi i 2010 fikk den nyere modellen(W50DC). Fresen er utstyr med en ‘fin-fres’ trommel, det vil si at tettheten mellom fresetennene er høyere. Det gjør den egnet til finfresing, som fjerning av vegmerking, fresing av små ujevnheter osv. der nøyaktighet og minst mulig skade på asfalt er prioritert. Fresebredde på 0,5 meter, bredden kan på forhånd justeres hvis det kreves.

 

 

 

 

 

 

New Holland LS 185B
Kompaktlaster med feieaggregat på skuffen for oppsamling av fresemasse.

 

 

 

 

 

 

Iveco Trakker 500 /m krokløft og maskintralle
4-akslet lastebil med krokløft. På krokløften har vi vanligvis dumperkasse for oppsamling av fresemasse. Utenom dumperkassen har vi også et maskinflak slik at maskinene kan transporteres direkte på bilen, slik at maskintralle ikke er nødvendig. Transport på maskinflak kommer til nytte når det foregår på smale. trange veger.